Post by locoutnieslovmyb on Feb 21, 2022 1:47:41 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla jeton ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
O oyunu beğen. En yüksek saldırıdan en düşüğe veya en yüksek seviyeli karttan düşük olanlara vb. filtreleme yapmak iyi olabilir.
Oyuna her yükseltme yapıldığında, oyun yavaşlıyor gibi görünüyor, sonra duruyor, sonra sorun oluyor ve bazen oyundan çıkıp ana ekrana geri dönüyor, bir savaşın ortasında siz kazanmaya hazırlanıyorsunuz bu biraz berbat gibi
Beni dolandırdınız kaç bin tane altın sandıkları kaç bin tane mor sandık kaç bin tane mavi sandık ve elmas veriyordunuz 40 adet vs verdiniz beni dolandırıyorsunuz. Kimseyi indirmesin arkadaşlar dolandırıcı bunlar. (Jdbdianshdjdkdmdnsjdodkdnsjsidnsbsjsijsnsj sjs sjsbsjsjsbeufir su sis DİE SNS jsnfke sjnwkfkdhwiwj fksjebjdskwkne Diane djdjwjwn djsjwnejsjwkjwd jsjsndjdkskenjd jsjsnsndjsiskkwnwjdjdilwks jsjkwnshyfooemqjpJwjkdodkd jdkskellshsuiwpwnebhdidod djjdoslwnwusus xjbsjs
Mighty Party የሚና ጨዋታዎች rvuf
Oyun oynamak için bir ödeme haline geliyor, insanlar hile yapıyor, kazanma şansınız olmayan insanlara karşı çıkıyorsunuz ve evrim maliyeti, ATM gibi davrandığınız oyuncu için tamamen adaletsiz ve oyun, sahip olmayan insanlara karşı dengesiz. Kazanmak için oynayacak para ve zaman zaman karakterlerinizin yetenekleri işe yaramıyor eğer buna para harcayacak kadar aptal olmasaydım, bize saygıyla davranılana ve oyun dengeli olana kadar oynamazdım 3 kadar yüksek Benden alacak
İncelemelerde herkesin neden bahsettiğini bilmiyorum ama bu oyun harika ..Ejderha seviyelerini oynadım ve bu oyun boyunca oynaması çok kolay seviye atlamak için satın almanıza gerek yok Sadece oynayın ve olun oyunu çözme konusunda sabırlıyım..ama bu oyuna beş yıldız yerine dört vermemin sebebi reklamların biraz fazla olduğunu hissetmem..
Arkadas güncelleme yok. Ne sacma isler bunlar. Nerden güçlüceleyecegiz oyunu
Para kullanacak bir yere kadar elmas filanlardan ticaret yapan kart çok atıyor adamlar tam ticaret para yatirmadik diye böyle eşitsizlik olur mu?
Mighty Party: Heroes Clash By Panoramik Ltd. (Android/iOS/iPhone/iPad) ▻▻▻SHARE, LIKE, SUBSCRIBE! http ...
3 yıldız verecektim. Bu, reklamın aptal olduğu sinir bozucu çubuk figürlü reklam oyunudur. Ne kadar kolay olduğunu göstermek istedim. Sonra oynadım. Öğretici, mülayim ve can sıkıcıydı. Solo modu, sonunda eşyalarımı gösterebileceğim o sopa figürlü mini oyunlara sahipti. Sonra oyuna girdim. Pvp, birimler, strateji. Oyun canlandırıcı derecede iyi, zorlu ve ödüllendirici. Reklamınızın bu oyunu daha iyi tanıtmasını dilerdim. Sanırım şimdi oynuyorum.
Oyundan gerçekten zevk alın, ancak oyunu gerçekten temsil etmediği için uygulamanın simgesini değiştirmenizi tavsiye ederim. Uygulamayı açtığınızda yükleme ekranı, simgenin düşük bütçeli bir oyunun simgesi gibi göründüğü yerde harika görünüyor. Genel olarak oyun harika bir geçiş süresi ve diğerlerinden farklı olarak oyun satın alımlarına güvenmiyor...
Ben bu oyunu reklamlar aracılığıyla buldum, indirdim ve oynamayı bağımlısı oldum ama bir sorun var, level atlamak ve daha güçlü bir kahramana sahip olmak çok zor, ödülleri bol, btw, çok iyi bir oyun. Beğendim
Reklamlarda gösterildiği gibi oyun neredeyse yok. Karakterleri bir araya getirmek veya seviyelerini yükseltmek ya da vazgeçmek neredeyse imkansız olan devam eden bir hikayeye sahip olmak istemiyorum, bir matematik/yarış bulmaca oyunu oynamak istiyorum. Reklamlarda gösterilen gibi. Sanırım bunu 15 dakika oynadım ve kaldıracağım. Telefonumda çok yer kaplıyor. Lütfen bu oyunun ne olduğu konusunda daha dürüst olun çünkü hayal kırıklığını indirmek için çok fazla veri gerekiyor.
Mighty Party როლური თამაშები qai
Oyun sariyor indirmenizi tavsiye ederim
Sand Balls - Puzzle Game Puzzle glf
Mighty Party ایفای نقش rum
Ana oyun güzel. Her gün ücretsiz mücevher alırsınız. Görevleri oynayarak ve tamamlayarak değerli taşlar elde edersiniz, ayrıca bazı olaylar, bazı sandıklarınızı açarken olduğu gibi değerli taşlar da verir. Evet, biriktirmek zaman alır. Ama yakında 10 sandık çağrısı için yeterince para biriktirirsin. Brawl, savaşı kaybedecek bir şey değildir. Takım kurulumunuzu test etmenin iyi bir yolu. Ayrıca ücretsiz öğeler alırsınız. Kazan kazan. Sadece zaman ver, daha güçlü bir takım alacaksın. Doğru takım ve taktikler daha güçlü bir oyuncuyu yener. Lig iyileştirildi. Şimdi daha fazla oyun alanı
Neden oyunlarla reklamla alakasız olur. Bu dolandırıcılık! Rahatsız edici. Ayrıca paraya temel bir oyun üç beş kişiyi kandırabilirsiniz. Ey sadakanız olsun.
Her şey ilk kez ama 1 yıldız yapımım. 1) Türkçe dil yok oldu 2) Benim bayrak Amerika bayrağı . Onu nasıl Türk bayrağı yapa bilirim ? Yardımcı olur muyum ve 5 yıldız veririm.
Ücretsiz mighty party Oyna oyun101.com'da!
İndir MOD APK Mighty Party: Magic Arena v1.76 MOD APK (Sınırsız ...
İlk başta ilgi çekici ve zorlu, 17. seviyeye ulaştığınızda satın alın, çok fazla $$$ harcamazsanız ilerlemenizi durdurmak için ayarlanmıştır. $özel etkinlikler sadece sizi kızdırır, daha fazla $$$ harcamazsanız faydalı bir şey kazanamazsınız. Oyunda neredeyse hiç ilerleme olmaması sürekli bir güçlüktür. Kazandıklarını kullanmak için asla yeterli kaynak. Sürekli aksilikler ve durağan büyüme yüzünden hüsrana uğramak için her şeyi yapmak tam zamanlı bir iştir. Bir hafta içinde düzelmezse, onu kaldıracağım ve zamanımı ve $ başka bir yerde harcayacağım
Türkçede olsa 5 yıldız 1 yıldız ordan kesdim
Oldukça bağımlılık yapıcı, biraz tuhaf çünkü hepsi bir arada sopa figürlü oart'ı çıkarıyorlar.
Mighty Party Legends of Battle Heroes 1.46 MOD (Unlimited ...
Güncellemeyi hiç beğenmedim :/ çok yavaş ilerliyor ve internetim için iyi olabilir yeniden başlatın verip gidiyor, bir çözüm
oyun guzel ama eminkli oyundan atiyor paket fiyatları çok yuksek
Eğlenceliydi. Ancak telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürdükten sonra. Oyunu yeniden indirin ve baştan başlamak zorunda kaldı. Oyun oynamak için harcadığım tüm zaman boşa gitti.
Büyüme, oyuna verdiğiniz paraya bağlıdır. O zaman bile, tüm aylık gelirinizi harcamadığınız sürece öğeler maliyetli ve esasen değersizdir. Oyunu açtığınızda sürekli bir "teklif" yağmuruna tutulacaksınız. ve farklı alt bölümlere girdiğinizde. F2p oyuncuları için ilk aşamaları geçtikten sonra sadece 15 dakikalık içerik var. Oyun modlarının çoğu, harcamayı sağlamak ve teşvik etmek için bozuk ve hileli. TAVSİYE EDİLMEZ!
kesinlikle türkçe dil destegi lazim tek eksigi. güzel bir oyun
Mighty Party Android için - Apk + OBB İndir
Bir süre oynanan oyunu indirdim. Güzel oyun. Bugün girmeye çalıştım ve eski sürümün güncellenmesi gerektiğini ancak güncelleme seçeneğinin olmadığını söyledi. Eğer hayatta kalacaksan daha iyi olmalısın. EDIT: önerildiği gibi yaptım ve işe yaradı. Başka bir güncelleme ile aynı şeyi tekrar yapmak zorunda kaldım. En azından artık bu sorunu nasıl çözeceğimi biliyorum. Oyunu beğendim ama oynamak için ödeme yapmadığınız sürece kartları yükseltmek yavaş oluyor. Bunu yapmıyorum, bu yüzden yavaş olacak
Mighty Party Rol Oyunu tdp
Mighty Party Magic Arena v1.61 Mod (Sınırsız Para) Apk + Veri
Oğlu güncellemeden sonra oyuna giremiyorum yardım edin lütfen