Post by locoutnieslovmyb on Feb 21, 2022 1:57:16 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Zlatý generátor cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞
Po aktualizácii aplikácia spadla
Milujem túto hru! Dobrá grafika a náročná. Pepper je taký môj pracant!😂
Rád som to hral... Prázdna obrazovka v modrej farbe. Koniec mojej závislosti mal problémy s predchádzajúcim kscramble.
Milujem hru. Jediným problémom je, že mám ipsetnt, že som dokončil všetky kamióny a mám takmer 2 mesiace na nové.
Veľmiyyy pekné hry.....teraz je to jedna z mojich obľúbených hier....Táto hra na varenie nie je pre mňa nudná....väčšina hier na varenie ma zvyčajne nudí, ale táto je úžasná... .Naozaj sa mi to páčilo....🥰🥰🌹❤️❤️❤️❤️..... je to naozaj lepšie ako niektoré iné hry na varenie, kde musíme jednoducho ťukať ťukať ťukať...stále a pripravovať rovnaké jedlá už hotové pred zákazníkmi..... mám dosť takýchto hier na varenie.......... som šťastná, že som teraz našla túto hru❤️
Od poslednej aktualizácie je hra taká oneskorená
Ich problémom je, že vždy, keď dokončíte svet, chvíľu trvá, kým sa otvorí ďalší svet
Túto hru som hral až do najnovšej aktualizácie. Moja dcéra to chce hrať na mojom telefóne, ale neexistuje spôsob, ako ho odinštalovať a začať od začiatku. Bol by som rád, keby som to zahral znova od začiatku pre mňa a pre ňu.
Odkedy som si ju nainštaloval, rád hrám hru, je to len DAT v časoch, keď nemáte diamant, nemôžete hrať o úroveň vyššie
Kitchen Scramble 2: World Cook Kasual yqwl
Milujem túto hru, niekedy ju doslova nemôžem odložiť. Zistil som, že hrám viac ako 2 hodiny v kuse 🤗
Kitchen Scramble 2: World Cook Thông thường zqcw
taká zábavná hra, ale má nejaké chyby.. niekedy obsluhujem zákazníkov, ale jedlo mi neopustí ruky.. potom nemôžem robiť nič iné, treba to opraviť
Myslel som, že to bude podobné pôvodnému Kitchen Scramble, čo je moja obľúbená hra... sklamaný. Mám rád KS, pretože je jedinečný od ostatných hier o varení. Páči sa mi nastavenie.
Hra stále zaostáva a stále ma vykopáva..
Hra ma baví, ale keď zamrzne, nerozmrazí sa. Niekto by to mal sledovať. Táto hra bola zamrznutá celý deň!!
Veľmi sklamaný. Táto hra sa mi páčila pre prvé 3 reštaurácie a potom nič! Všetko hovorí "už čoskoro". Túto hru som si užíval menej ako týždeň
Blackmoor 2: Action Platformer የእንቅስቃሴ qfy
Môj účet bol bezdôvodne zaúčtovaný v mene spoločnosti popreach inc. čiastka bola 3800. Najzasratejšia hra vôbec.
Príjemná hra, ale má chybu na úrovni gyroskopu. Hral som nepretržite 30 úrovní a potom to pri opätovnom spustení spadne. Teraz mám abstinenčný syndróm z tejto hry. Prosím opravte chybu!!!
Odinštalovanie po dvoch mesiacoch hrania. Medzi upozorneniami, ktoré sa znova zapnú a teraz je taco truck 4. úrovne závadný – som frustrovaný. Hral som iné verzie Kitchen Scramble a veľmi sa mi to páčilo. Tento potrebuje veľa práce.
Len stále hovorím, že čoskoro, ďalšia úroveň je taká už nejaký čas
Stal som sa závislým na tejto hre😍 STIAHNUŤ HRU!!!! DÔVERUJTE MEEEEE, BUDE SA VÁM TO MILOVAŤ!!!! Neviem, či som v hre len nováčikom, ale zatiaľ nie sú úrovne tak neuveriteľne ťažké ako kuchárske šialenstvo. Postupom času to však začína byť ťažšie.
Hra už dlho nemá novú úroveň.
Momentálne sú k dispozícii iba 3 reštaurácie, plus dovolenkový prídavok - do konca zostáva 14 dní. Kúpil si všetky vylepšenia a pozbieral všetky hviezdy. Teraz už len čakať. Kde je ďalší level???
Je to úžasné, ale niečo tomu chýba
Hra je dobrá, ale nová úroveň delica-sea nemá žiadnu úroveň na zarábanie diamantov a tiež som s touto úrovňou skončil a príliš dlho čakám na nové....
Mám rád, keď sa moja kuchyňa vracia späť, ale nepáčia sa mi zmeny. Za 1 máte teraz životy. Be4 myslím, že to boli potraviny, ale boli oveľa hojnejšie. Ak teraz skončíte v hre, stratíte život. Kým ste predtým mohli skončiť a začať odznova, ako sa vám páči. Môžete tiež hrať ľubovoľnú úroveň toľkokrát, koľkokrát ste chceli2získať 3 hviezdičky a hrať ďalej toľkokrát, koľkokrát ste chceli.Teraz môžete hrať iba 3-krát za úroveň a vďaka tomu získate hviezdu. Už sa to nedá vrátiť. Je toho viac, ale stačí povedať miss original.
Milujem hrať túto hru. Naozaj mi to pomáha plynúť čas, kým som momentálne nezamestnaná a v karanténe!!!! Myslím, že každý, kto hľadá hru na varenie, ktorá je veľmi zábavná a zaujímavá a nie je kópiou každej inej aplikácie/hry na varenie Kitchen Scramble 2: World Cook, je hra pre vás. Rád hrám aj prvú verziu tejto hry, Kitchen Scramble. Vyskúšajte ktorúkoľvek hru a určite vás chytí!!!!
Pekná a veľmi zaujímavá hra.
Kitchen Scramble 2: World Cook Santai scm
Kedy pridáte ďalší level? Končí to Gyro Hero.
Ak chcú vývojári poznať problém, odpovedzte na tento komentár. Všimol som si, že nie ste tak vnímaví, pokiaľ ide o recenzie. Takže predtým, ako dám svoj, by som rád vedel, že počúvaš.
Páči sa mi to, ale stále to hovorí, že čoskoro príde nová úroveň, ale nikdy sa neotvorí
Aplikácia, ktorá sa neotvorí, zlyhá skôr, ako sa vôbec mohla spustiť.
Hru rád hrám... vydanie nových relácií si vyžaduje veľa času. To je len nevýhoda. Dúfam, že čoskoro vyjde nový.
Práve teraz ma to stojíte, pretože systém sa drží, keď musím kliknúť na sledovanie filmu a získať viac času, nechám ma pozerať a nič, potom sa musím pozrieť znova a stratím svoje diamanty a peniaze
táto hra je zábavná, ale je príliš ťažká, pokiaľ na ňu neminiete peniaze. je frustrujúce, že na zálohovanie potrebujete hotovosť
Jediným problémom, ktorý milujem, sú ingrediencie, ktoré niekedy vyzerajú podobne, napríklad žemľa rezance úrovne 4 veci sú biele, hrám na telefóne a veci sa dajú rozlíšiť, no túto hru milujem
Nie je to také dobré
Pri pokuse o prihlásenie neustále padá. Odinštaloval som a znova nainštaloval. To vymazalo celý môj pokrok. O týždeň neskôr sa to zopakovalo. Čakal som dni, aby som zistil, či to bola len dočasná chyba, ale nemá zmysel nechávať si to v telefóne, ak to nebude fungovať.
Kitchen Scramble 2: World Cook 캐주얼 게임 sscy
S potešením vidím, že to dokázali. Zatiaľ hrá super. Prvý zápas bol veľmi oneskorený. Dúfajme, že táto verzia sa nestane nehrateľnou ako predchádzajúca verzia.
Skvelá hra. Zábava a zamestná vás. Milujte všetko na tomto. Pokračujte v skvelej práci. Používateľ Moto G6 play
Hra sa mi veľmi páči, ale dal som jej 2 hviezdičky. Len preto, že som dosiahol úroveň 18 a aplikácia sa stále zatvára. Tak frustrujúce
Oveľa lepšie ako ten prvý. Je menej komplikované hrať a vyhrávať. Milujem všetky nové recepty a nové reštaurácie. Už sa neviem dočkať nových aktualizácií
Hra sa mi páčila, kým som sa nedostal do svojej štvrtej reštaurácie. Moja štvrtá reštaurácia bola odomknutá 2 mesiace. Do tejto hry som investoval peniaze, ale umožní mi prejsť do štvrtej reštaurácie. Vráťte mi peniaze na môj bankový účet alebo mi dovoľte pokračovať v hre.
Kedy bude ďalšia aktualizácia? Huhu sa už nevie dočkať nadchádzajúcej fázy.
Hra je určite dobrá. Ale skúsim to už po tretíkrát a hra sa mi vždy začne drviť. Je to veľmi otravné, takže hru bohužiaľ odstraňujem.
prečo sa neotvára? iba čierna obrazovka