Post by locoutnieslovmyb on Feb 21, 2022 2:00:31 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Mania - Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Mania - Blast 2022 version ▞▞▞
Príliš veľa reklám!
Milujte túto hru. Vy farebná grafika a dizajn. Výborne!
Bubble Shooter Mania - Blast Câu đố eok
Sonic Runners Adventure game Περιπέτεια xecc
Bubble Shooter Mania - Blast Älypelit fkwg
Milujte túto hru s dobrou relaxačnou grafikou
Zábava!!!!
Zábavná hra
Dobrá zábava pre jednoduchý relax a zábavu!
Na mape úrovní chýba profilová fotografia hráčov. Po prejdení 2 úrovní bola táto hra odinštalovaná.
Príjemná hra. Rýchly, málo reklám, dobré rozloženie na výhru, pekná grafika, stabilná strieľačka, dobré farby a veľa dvojfarebných bublín. Bravo!!!
Skvelá zábava a pôžitok, aj keď niekedy mrazí.
Urobil som veľmi dobre, mám len jednu hviezdičku
Veľmi vznešený
Osviežujúce a zábavné
Myslím, že to nie je to, čo som hľadal!
Extra mince video nefunguje hru nezaujíma
Dobrá hra
Nevadí mi platiť za hranie, ale keď som prekročil túto určitú „hranicu“, praktické nákupy som už nemal k dispozícii. Mohol by som získať slušný balík za 6,99 až do úrovne 325? Potom mi boli ponúkané len drahé alebo ak lacné, tak nepraktické balenia
Išlo to skvele, kým náhodne nezmenil jazyk na čínštinu. Odinštalačný program, preinštalovaný iba v iných jazykoch!
Zatiaľ dobre
Veľmi užitočné pre udržanie rýchlej a hladkej práce mysle,
Táto hra nemá žiadne hviezdy!! Je to jednoduchá hra na hranie. Tvorcovia chcú len to, aby ste za hranie platili veľké peniaze. Toto mažem. Ešte jedna vec, možno by ste mali nechať hráča prejsť úrovňou 2 skôr, ako budete prosiť o hodnotenie! Nie, po niekoľkých hrách máte šancu získať mince zadarmo. Raketa s peniazmi
Dobre
Super hra!!!! Nedá sa prestať hrať!!!
Pekný
V. Dobre
Je tak ťažké vymeniť farebné loptičky pred streľbou, navyše ma to podvádza o mince. Keď narazím na dvojité mince a pozriem si reklamu, skončím s rovnakým počtom mincí, ako som mal predtým. To isté, keď zarábate mince získavaním hviezd počas hry.
Dobre
Bubble Shooter Mania - Blast Rompicapi oevo
Akilah jeffy
Myslel som si, že je to jednoduchá hra, ale nie je to zábava. Zahrajte si ju!
Skvelá hra
Príliš veľa reklám
Príliš ťažké. Nie je dostatok loptičiek
Frustrujúce! Začína dobre. Potom je to takmer nemožné, pretože zámerne dáva zlý výber lopty, takže musíte použiť špeciálne lopty. Všetko navrhnuté na získanie peňazí. Čas na vymazanie
Celkom dobrá hra
Hru si užívam, kým s ňou neskončím.
Túto hru som si užil. Potrebujete viac úrovní.
Taká úžasná a zábavná hra na hranie
Veľmi relaxačná hra, ktorá si ju naozaj užíva
Dobré, okrem visu @ lv 723, znova zastavená aplikácia, ale znova začínam od lv 1???
Len naaahhh
Dal by som tejto hre 5 hviezdičiek, ale je to naozaj glitchie ... keď sa dostanete do vyšších úrovní, môžete si počínať skvele, zrazu budete musieť reštartovať, pretože vám nedovolí vybrať si farebnú guľu na vystrelenie. .. a to je pekelne priťažujúce!!!! Aktualizácia, nakoniec som túto hru musel vymazať na úrovni 185 ... len príliš veľa závad pri výbere farebnej gule.