Post by locoutnieslovmyb on Feb 21, 2022 2:06:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taktična vojna: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taktična vojna: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več virov ▞▞▞
▞▞▞ Taktična vojna: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Tower Conquest: Tower Defense Strategi dkh
Bil je dober začetek, dokler nisem poskusil izstopiti. Prisili vas k ogledu videoposnetka, ko poskušate zapreti aplikacijo. Samo neupoštevanje potencialnih strank in neumnosti. Potem se zdi, da obstaja samo ena določena konfiguracija, ki premaga igro na višjih ravneh, ne glede na vaše nadgradnje. Odstranjeno.
Všeč mi je, da ni moteča, dobre kakovosti, kar se tiče igranja iger, je hudičevo zasvojenost in minilo bo nekaj ur, preden se zaveš, kar te res prisili, da natančno premisliš o postavitvi orožja! Samo slaba stran je brez "neskončnega" načina in samo 30 stopenj, ne razumite me narobe, še vedno igram iste ravni in uživam v njih, vendar bi rad dodal še več ravni! In morda še kakšno orožje?
Druga stopnja je nemogoča, razen če kupite pravo nadgradnjo, potem ko premagate prvo stopnjo, in če je ne, morate odstraniti igro in znova namestiti igro. Drugo stopnjo sem poskusil narediti 30-krat in na vse različne načine in Nekako sem premagal, tako da sem odstranil igro, znova premagal raven s pravo nadgradnjo, samo da lahko in nato premagal raven
To je zabavna igra, vendar nadgradnje niso dovolj močne za sovražnike in lahko hitro postane frustrirajuće
Potrebuje več kot 20 zemljevidov. Končal vse s 3 zvezdicami v manj kot enem tednu, ne da bi ničesar plačal. Več zemljevidov, več izbire.
Precej dolgočasna obramba stolpa, nekaj vrst, če stolpi, ponavljajoči se valovi, ne zberete dovolj točk na krog, da bi imeli svojo vojsko, vedno se borite z minimalnim. Običajno obožujem igre Tower Defense, vendar ne te.
preveč oglasov. v podobni objavi spodaj je njihov odgovor, da plačajo, da jih izklopijo. Zdravo! ne samo, da je preveč oglasov, ampak so dolgi 30 sekund. kaj pa, da se znebim oglasov ob ponovnem zagonu ravni, da bom lahko igral igro dovolj, preden se odločim za nakup?
Ko enkrat dosežete določeno točko v igri, ne morete zaslužiti dovolj denarja, da bi dejansko prešli skozi prvi val. Vse sem imel skoraj v celoti nadgrajen, a je še vedno nemogoče. Zdi se, da je ustvarjalcu uspelo tam, kjer je 1 nastavitev, ki bo delovala, in na vas je, da naletite na nastavitev. In če ga slučajno ne najdete, pravijo "uporabite drugačne taktike." Poskušaš uporabiti drugačno taktiko in ti preprosto ne uspe. Slaba igra. Id bi pregledal več, če bi imel več znakov.
🇺🇸 Najboljša aplikacija Castle Defense, ki sem jo kdaj igral, vendar ... Potrebuje več ravni! 🇺🇸 Prav tako bi rad lahko uporabljal katero koli orožje, ki ga kupim, na vseh ravneh, v tej igri pa tega ne morete storiti. 🇺🇸 Razen tega je res zabavno.
Tactical War: Tower Defense Game 頭脳系 xgdl
Vsekakor zabavno in zasvoji. Želel bi si malo več variacij v stolpih in sposobnostih, ko je bil zadnji ostrostrelski stolp odklenjen, sem nekako čutil, da je igra dobljena. vseeno dobra zabava.
Kar me sproži v tej igri, je to, da dobesedno ne zaslužiš nič za poskuse misij in neuspeh. Čestitke, pravkar si zapravil čas. Niti nekaj denarja. Predvidevam, da to počnejo, da bi ljudi, ki kupujejo, nabrali denar. Uredi: Da, razvijalec, tako zabavno je ponavljati isto raven milijardo krat znova in znova.
Preveč oglasov ... bi raje odstranil, kot da bi nekomu plačal, da me neha nadlegovati. Samo ustavi razvijalce ... samo ustavi. Če želite denar za igro, jo preprosto zaračunajte!
Sploh ni slabo, a vseeno izgubljam mabye, ker ne postavim dovolj topov ●●●●○ 4 zvezdice dostojna igra.
Obstajati mora način za nadgradnjo količine zasluženega denarja na krog, stopnja 6 je nepremagljiva, ker ne morete dobiti dovolj denarja za nadgradnjo ali nakup več stolpov, vsakič vas premagajo, zaradi tega igre ni mogoče igrati tudi z vsemi kupljenimi nadgradnjami . Sposobnosti se ne zaračunajo pravočasno za njihovo uporabo
Res dobra zabava, vendar je le 20 stopenj in jih lahko dokončate v enem dnevu. Prav tako bi bilo lepo, če bi lahko postavili cilje. Ampak zabavna izguba časa.
Na splošno dobra igra za obrambo stolpa. Zahtevno, a ne zapleteno. Zemljevidi krajšega trajanja so odličen ubijalec časa. Napredovanje je nekoliko nerodno, saj sem že zgodaj ugotovil, da potrebujem nadgradnje na zemljevid s 3 zvezdicami. Moje nagnjenosti k OKM so mi preprečile, da bi nadaljeval, dokler nisem, zato sem jih ponovno predvajal in zbral dovolj $, da sem v zgodnjih fazah izkoristil vse svoje nadgradnje. Tako je bila večina zadnjih stopenj preprosta. Toda zadnjih nekaj je bilo zahtevnih in je zahtevalo nekaj manj preprostih taktik.
Pri igranju tega se nisem zabaval. Šele na tretji stopnji je zelo težko premagati. Želim si, da bi bilo postopoma težje, namesto tega se mi zdi, kot da sem bil zadet s tono opek. Ker na začetku imate komaj dovolj denarja za nadgradnje, ne morete nadgraditi svojih postaj, da bi bile boljše, prosim popravite. Priporočam balonsko obrambo stolpa, da je veliko boljša
Preprosta v super
Taktična vojna: Tower Defense Game Strateške igre qaj
Odlična igra, vendar težave. Za enkrat mi je bila igra s stolpom zelo všeč. Lepa stopnja izziva. Edina težava je, da se nenehno zruši. Neštetokrat končana raven 9, vendar se vsakič zaklene ali zruši. Večkrat se je zgodilo na prejšnjih ravneh, tudi včasih, ko kliknem na časovni stolp med sesutjem igre. Škoda, da ima ta igra velik potencial
Veliko bolje bi bilo, če bi dodali način peskovnika, potem bi dal 5 zvezdic. Dodajte način peskovnika.
Dobra igra, vendar omejene ravni samo 30.. zanič je. Najprej sem igri dal 5 zvezdic.. pa sem jo spremenil na 3 zvezdice zaradi igre na omejeni ravni.. to je tako zadovoljivo, da preigravam vse ravni in kako se je naveličala te igre ker ni novega izziva!!!
Zavedam se, da oglasi niso popolnoma pod nadzorom aplikacij/razvijalcev. To razumem. Ampak samodejni video oglas pri polni glasnosti, ko sem namenoma izklopil zvok vsega v igri (in ko sem poskušal ZNEHATI)... ja, žal, to je zame odstranitev. POSODOBITEV 25.2.2019: hvala za odgovor - razumem. ima igra morda možnost nakupa za odstranjevanje oglasov? to bi morda bilo nekaj, o čemer bi razmišljal.
Precej zabavno. Igram precej pogosto. Ni veliko oglasov, ne deluje vsiljivo. Za zmago ni treba plačati. Dobra igra do sedaj!
Dal bi ji 5 zvezdic, edina težava je bila, da ima samo 20 stopenj ... morali bi dodati več!! Prosim dodajte več! Mogoče bo v posodobitvi kaj več
Vzpostavi dobro ravnovesje med igranjem in oglasi - če je kaj v prid igranju iger. Prva aplikacija, ki sem jo namestil čez nekaj časa in je kmalu zatem nisem odstranil, ker se osredotoča na igro namesto na dobiček. Ne skrbite, da boste najprej dobili 3 zvezdice na vseh ravneh, saj boste nadgradili svojo opremo (ni potreben pravi denar).
Zabavna igra, dokler ne pridete do polovice stopnje in vam ne dovoli odlagati stvari ali uporabljati posebne ponudbe
Zabavna in preprosta obramba stolpa. igral prvih pet stopenj do sedaj, težavnost je lepo uravnotežena. Količina zasluženega denarja (brez nakupov v aplikaciji) je natanko dovolj za nekatere nadgradnje, ki jih potrebujete za uravnoteženje težavnosti. Lep igralni mehanik, kjer lahko uničite ovire, da naredite prostor za več stolpov, seveda so najboljša mesta vedno blokirana :-)
Menim, da ima ta igra pravo ravnovesje med izzivom in napredovanjem. To je zasvojenost in zabavno. Bilo bi kul, če estetika prve svetovne vojne ne bi bila edina možnost, razen da je to odlična igra. Da, obstajajo oglasi, vendar ni 2 v vašem obrazu in se splača za brezplačno igro. lepo delo
Z uničevanjem sovražnikov ne dobite dovolj denarja. Običajno je začetni denar prenizek in če uporabite napačen stolp, kombinacijo ali nadgradnjo, lahko pozdravite svoj napredek na ravni. Imam vse nadgradnje za vsak stolp in powerup in še vedno ugotavljam, da mi manjka. Ne morem nadgraditi stolpov dovolj hitro, da bi se pravilno branil. Ta igra mi je všeč, vendar ne morem mimo pomanjkanja truda.
Ravni so zelo dolge in za dodaten denar in nakup nadgradenj morate malo pobrusiti, tako da se igra zatakne v nedejavnem žanru. Če vas ne moti, je to dobra obramba stolpa
Samo denar. Ima dobro zasnovo, a ko dosežete 6. nivo, je skoraj nemogoče prehoditi, razen če odklenete vse, kar potrebujete za nakup valute.
جنگ تاکتیکی استراتژی hcs
Odlično, vendar mora biti dlje
Precej zabavno, a izguba časa. Puške se osredotočajo na napačne sovražnike, zaradi česar se ne splača. Igrajte več dni in dobite enake rezultate zaradi osredotočenosti na pištolo
Tretji val stopnje 6 je nepremagljiv zaradi količine virov, ki jih lahko imate. Dosegel sem vse kupole, vendar enote, ki si jih lahko privoščim, ne morejo premagati te ravni, tudi če poskušam uničiti drevesa in kaktuse, ki obkrožajo, nimate dovolj sredstev, da bi nadgradili kupolo dovolj daleč, da bi uničili vozila v tretji val.
Bilo je zabavno, a tretja stopnja je dobesedno nemogoča! Ne moreš premagati kombijev z mitraljezi! In top je 200! Všeč mi je igra, a mogoče malo znižam cene na stolpih?
Mooooore ravni prosim 🙏🙏🙏
Zabavna igra in lepa, a preprosta obramba stolpa. Toda moj napredek se nikoli ne shrani, zato se vsakič, ko zaženem aplikacijo, vrnem na stopnjo vadnice. Strinjam se, da so oglasi uravnoteženi in deluje bolj spoštljivo kot številne druge aplikacije za igre. Bo pregledal pregled, če bo v posodobitvi popravljeno shranjevanje napredka.
Mislim, da so razvijalci to igro opustili. Tudi po toliko letih ni novih ravni, ta igra potrebuje nekaj posodobitev, potem je lahko ena najboljših iger v svojem žanru. Upam, da bo to sporočilo doseglo razvijalce, če so še vedno aktivni.#GG
Zabavna je, a kratka, zelo enostavna za nakup vseh ojačitev brez vlaganja pravega denarja v igro. Lahko bi uporabil drug "svet", morda nekaj različnih sovražnikov.
Sama igra kaže ogromno obetav, vendar ji manjka kompromis, stopnja se poveča v težavnosti in zmožnost nadgradnje enot, vendar manjka povečanje enot za plačilo nadgradnje v težjih fazah, potrebujete napihnjeno količino enot za obrambo pred 2 enotama, ki vas nagradita. z nizkimi 50 krediti, zato potrebujem na tisoče kreditov, da ustvarim veljavno obrambo, vendar sem nagrajen s prasko, bi morali biti sposobni nadgraditi nagrade, ki jih izpustijo enote, in zakaj je le 20 stopenj
Odlična igra. Potrebuje več ravni. Nič početi po 20. In dosegel 3 zvezdice na vsakem dogodku.
Dobro, a kratko. Poškodovan sem moral preživeti 2 dni na kavču, zato sem prenesel tole. Celotno igro sem opravil v enem dnevu in je nisem igral non-stop. Dostojna igra in posamezni kratki oglasi niso problem.
Ne plačati za zmago, težak (vendar ne nemogoč) izziv, preprosto igranje. Edina stvar, ki mi ni všeč, je majhno število stopenj in to, da si nabereš kupe denarja, pri čemer nimaš nič opraviti s tem. Na splošno odlična igra za omejen čas.
Igra je veliko prekratka. Večino nadgradenj je mogoče kupiti že dolgo pred končnimi ravnmi igre. Ko dobite vse zvezdice, ni več veliko za poskusiti
Odlična, zahtevna igra. Potrebuje več ravni.
Uspelo mi je priti do 12. lvl in po približno 20-kratnem igranju 12. lvl ne najdem, da bi ga premagal, čeprav je vse nadgrajeno na najvišji lvl. Igra je klasična TD. Grafika ni super. Samo menim, da ni dovolj začetnega denarja.