Post by asbacuforttext on Feb 24, 2022 9:10:58 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lightning Fighter 2: retro STG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lightning Fighter 2: retro STG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават монетите ▞▞▞
▞▞▞ Lightning Fighter 2: retro STG 2022 version ▞▞▞
Mas Maganda Pa Ang Strikers 1945-3 Dito Eh..Bakit Kaylangan Pa Ng Wifi Para Lang Makalaro..Dapat Ginawa Nyo..Katulad Sa Strikers 1945-3 Kahit Walang Wifi Pwedeng Laruin..Kaya Давам 2 звезди в тази игра..
Наистина трябва да купите по-добър или по-лош кораб (в зависимост от кораба), за да можете дори да надстроите кораба, който притежавате. И когато събереш толкова малко пари, играта просто прави играта алчна като глупост.
хубаво
अच्छा गेम
閃電戰機2 街機 vfh
Най-лошата игра някога
Дори след няколко актуализации играта все още е бъгове и измъчвана от сривове. Проблемът се влошава от факта, че монети се присъждат на нашите акаунти само в края на игра. Когато възникне срив, всички монети, които спечелихме в предишни нива по време на игра, се губят. Решението би било да ни дадете монетите в края на всяко ниво. По този начин можем поне да запазим нашите монети от предишни нива, когато играта се срине, вместо да загубим всички.
Без забавление
Приятно Отлично за всички
Играйте наполовина, винаги злощастно спиране на приложението
Не работи
Най-лошото преживяване, което някога съм имал. Тази игра трябва да бъде забранена!!!
Играта ти е хубава, но има един малък проблем. Защо трябва да се свърже с интернет? Във версията на IOS не се нуждае от интернет връзка. Моля, направете играта си офлайн като във версията за iOS
Това е добра игра. Не страхотно, но добре.
да
Много се случва
Това е една от най-добрите игри, които ще играя проблема. Имам играта, която искам да ви позволи да запазите точките си, когато загубите, какво, когато позиционирате в главното меню
Аз съм шефа
Направете го офлайн, ще дам 5 сек
Това е лоша игра
Добра графика, добра игра 👍
Винаги се срива
добре
Lightning Fighter 2: retro STG Arcade stwg
Наслаждаваше се на играта и имаше над 250 000 монети и я завърши на бронзово сребро и злато и отключи купища кораби. Оставих го за няколко дни, върнах се за още един мач днес, само за да установя, че целият ми напредък е изчезнал!!! Какъв е смисълът на играта, че ако си вземеш няколко дни почивка (2, тъй като беше уикенд), губиш целия си напредък?, бях изкушен да похарча истински пари, за да купя най-добрите по-късни кораби, толкова се радвах, че не го направих. ..ДЕИНСТАЛИРАНО....
Lightning Fighter 2 Arked vqnv
Харесвам играта, но се сблъсках с някои бъгове моменти: когато завърших един етап и преминах към следващия, забелязах, че събраните скъпоценни камъни започват да приспадат вместо да се увеличават, когато се приспадат до 0, след което се увеличават, странна грешка. Също така, когато достигна lvl 6 и съм мъртъв, мога да продължа на lvl 6 нататък, но ако изляза от играта, след това вляза отново, се връщам към lvl 1.
Да ха
Pheb
閃電戰機2 街機 cvw
Merge Battle Car: Idle Clicker Diverse cao
Играта не е толкова страхотна и след известно време става много сложна.
Ще направя 5, ако можеш да ми кажеш къде е проклетият английски език?
Графика на нивото на началната школа, интерфейс съответно също никак; FPS просто ни о чём, или разрабу лень беше рисовать спрейты.
1⭐. Някои от тези нива са невъзможни за преговори с вашия кораб. Вражеският огън буквално покрива целия екран и можете да включите само толкова много. Пълната мощност все още не причинява толкова много щети. Съжалявам, не съжалявам
Играта не ви позволява да излезете от менюто след отделни мисии, защото губите пари в играта, замръзва и се срива често. боклук.
Всичко е наред
Аз съм малко нов. Трябва да съм вкъщи преди хаха края на целия skl,
tnx
Харесвам го, превъзходен забавен шутър, страхотна гладка графика, страхотен екшън. Но в 50% от случаите, когато се върнете в менюто, то замръзва в „Свързване“ с нещо и единственото решение е да убиете приложението и да загубите всичко, което сте направили на това ниво. Поправете това и определено ще имате моите 5 звезди.
Това приложение беше нещо забавно отначало, но щях да завърша ниво, но след това изобщо да не напредвам. Не съм сигурен дали това е грешка или просто функция на играта. Лично аз много бързо се отегчих, ако това приложение и вероятно не бих препоръчал на приятел.
обичам това
Изглежда като добра игра
Благодаря за актуализацията
Приятно за игра
Играх тази игра преди.
Много добре
Добър космически бластер!
Беше страхотна игра! Доскоро не съм имал проблеми с него, където замръзваше. Моля, поправете
много добре