Post by asbacuforttext on Feb 24, 2022 9:14:13 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח נקודות ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
וואו, קרע מוחלט של War Robots, אבל לעולם אל תשכח ליישם את התשלום כדי לזכות באלמנטים. אני רמה 5, רובוט HP 30K, ללא מגן. אויב מי שילם? HP 70K, 30K מגן, מכה אחת KO הרובוט שלי. אה האם ציינתי שיש לפחות 2 מהם בקבוצה הנגדית? טקטיקה סטרטגית? לא..., פשוט לזרוק כסף (הרבה כסף) יעזור.
אני מופתע מזה. פשוט תלחץ על lvl 10. ציפיתי לראות הרבה נגני p2w. בינתיים הכל טוב. דרכים שונות להתאים אישית את המכה שלך. והבחירה לצפות בפרסומות לקבלת תגמולים נוספים. בתקווה שזה לא יהפוך לחומת תשלום ברגע שאגיע ל-lvl x.
משחק זבל שלם. מלא בשחקנים גרועים במיוחד ללא מיומנות מכיוון שהמשחק מוגדר כדי שתשלוט אם תשלם סכומים מטורפים של $$.
זה משחק מאוד מהנה, אבל... צריך שיפור, כמו: למעשה אני לא יכול לראות או לשמוע את הקליעים או הקרניים מרובוטים של אויב או בעלי ברית וזה מאוד עצוב, הדבר השני הוא שכאשר אתה בוחר רובוט הציוד שיש לו לא מופיע בתמונה ויש דמויות מוזרות תחת השם של הרובוט, כנראה רוסיות.
משחק טוב, כל הכבוד. אמנם לא משחק הקרב הרובוטים הטוב ביותר שקיים, אבל זה יעניק לך את הכיף ולא ירוקן את הארנק שלך. כל מי שחושב שהמשחק הזה הוא p2w ברור שלא שיחק WR וצריך לעבוד על הכישורים שלו.
משחק נוראי אני על טלפון מתקדם וקצב הפריימים כל כך נמוך שכמעט ולא ניתן לשחק, הגרפיקה בסדר בסגנון BoT אולם הייתי אומר שזה הגרפיקה, גודל המפות או כמות הדברים במפות שמאטים את זה אם לא, אז אולי יש רק באג במשחק כרגע, אבל זה נורא עכשיו יש לו פוטנציאל להיות טוב יותר מהשאר עם העבודה
הגרפיקה חלקה והפקדים טובים. יש כל כך הרבה רובוטים, החל מלוחמים רומאים ועד ללוחמי סמוראים. מודעות הן אופציונליות בתמורה לתגמולים פי 2. לכן פרסומות לא מרגיזים במהלך משחק. עבודה טובה.
Robot Warfare: PvP Mech Battle ایکشن rlh
טעון שיפור. מבחינה ויזואלית, ומנקודת מבט של שליטה, המשחק נהדר! כל השאר, לא כל כך. היעדר היכולת למכור עודפי בוטים וכלי נשק מהמלאי שלך, והכלכלה במחיר מופקע הופכים את זה לגרוע אפילו יותר מ-War Robots כרגע. המפות קטנות מדי, פשטניות וחוזרות על עצמן. אין יכולת לזהות קווי אש/ללא צלילי נשק של אויב או בעלי ברית הופכים את המודעות למצב למטלה. היעדר נזק אמיתי מכלי נשק ברמה נמוכה, וגדלי מגזינים קטנים מדי, בתוספת זמני טעינה ארוכים, הופכים את הלחימה לסלמה, וזה עצוב, כי יש הרבה כיסוי... אין נשק ארוך טווח או טילים מונחים. אין נשק אנרגטי. לאויבים יש מגנים. אתה לא. אתה יכול לשלם עבור ציוד טוב יותר, אבל ההחזר על ההשקעה הוא סיוט. סנכרון השרת פגום בזמנים הגרועים ביותר. אין תחושת תנועה/משקל אמיתית בעת הטייס. אין תצוגת גוף ראשון. לסיכום: תן לזה לעבור. חכו לקרב הטיטאנים.
המשחק הזה מדהים, זה ממש מרגיש כאילו אתה במשחק אבל צריך להיות לו יותר מצבי משחק כמו שבט, קרב אחד על אחד. ואנחנו צריכים להיות מסוגלים לבחור את שדה הקרב בעצמנו. מלבד כל מה שרשמתי, כל דבר מתוכנן היטב נהניתי מהמשחק אבל הלוואי שאוכל ליהנות ממנו טוב יותר
נהניתי מאוד מהמשחק הזה בהתחלה, והוא עדיין מהנה, אתה יכול לקבל כמות הגונה של מטבע הפרימיום מיומיות, ותמיד לקבל קצת מכל משחק. אבל השידוכים לא מהמם, באמצע הרמות התאמתי ליריבים עם 2 הבוטים והנשקים החינמיים הגבוהים ביותר, ונתקלתי שוב ושוב ב-'Player_cd320' שמריץ נשקים של צלפים עם תחמושת אינסופית דרך איזושהי תקלה, פריצה, באג, או לנצל. לא כיף כשמישהו יכול לחסל את הצוות שלך אחד אחד לפני שאתה נוחת.
משחק טוב בסך הכל זורם יותר מרובוטי מלחמה. לאחרונה כשאני יוצא לקרב, כל המשלמים הם כולם בוטים. השמות הם שחקן ומספר סתמי ואותיות. בנוסף בסוף המשחק אני לא מרוויח מפתחות לפתיחת החזה למרות שאני בצד המנצח וממוקם במקום הראשון וכמות הכסף שאתה מרוויח פחות בהשוואה לקרב עם שחקנים אמיתיים. בבקשה לתקן זה להיות מונוטוני לשחק תמיד עם מעבד. זה נמשך בערך 3 שבועות אין שחקן אמיתי רק בוטים של מעבד
משחק נחמד למראה אבל התאמת שחקן נורא נורא. תצטרפי באופן שגרתי למשחק מאוחר שבו היריבים שלך כבר נמצאים בעמדה, כשהם נמצאים באזור הרג או מכריחים אותך לשחק בהגנה. לעתים קרובות מעמיד אותך מול שחקנים מפותחים שבהם אתה רק משתמש ב-start mech. הגרוע ביותר הוא שתתמודד מול שחקנים עם יותר מכונים ממך. שחקן עם 3 טייסים לעולם לא צריך ללכת נגד אחד שיש לו 4 טייסים או יותר.
אני משחק כבר 3 ימים, והמשחק כל הזמן לא נטען. נתקע בטעינה של 70% ושום דבר לא קורה. חיכיתי חצי שעה לראות אם זה יזוז. נראה שזה קורה רק בשעות מסוימות ביום. בבוקר אני לא יכול לשחק בו ובסביבות אחר הצהריים המאוחרות זה עובד. זה קרה כל 3 הימים. לאף אחד מהמשחקים האחרים שלי אין בעיה זו והתקנתי מחדש את המטמון, כל מה שיכולתי לחשוב עליו. חבל שזה משחק ממש כיף... כשאפשר לשחק בו.
אוהב את המשחק עד העדכון האחרון ביוני 2020 נפוץ באותו זמן עשיתי עדכון בתא שלי והזזתי ואז אני יכול לעשות הכל במשחק חוץ מזה כשאני הולך ולוחץ על כפתור הקרב הוא אומר "חיבור שרת" מהבהב! לְמַצְמֵץ! לְמַצְמֵץ! אני לא יכול לגרום למפתחים להגיב אליי עם שתי תלונות שונות לגבי מצב החיבור. מכיוון שלא קיבלתי תגובה מהמפתח. עשיתי את זה 20 פעמים לפני שבכלל ענית לי.
הרבה יותר טוב מ-WarRobots(פיקסוני) בגרפיקה, משחק, תגמולים, ברכישת אפליקציה, תגובת פיתוח, יותר fps, נשקים, רובוטים, מודולים וכו'... שידוכים היה מעט קשה לשחק מול שחקנים שקונים דברים בכסף אמיתי. אז 4 כוכבים רק נותנים אחרים, כולם מאוד מאוד טובים.
המשחק הזה הוא בלגן מוחלט כשזה מגיע לאיזון בין רובוט לכלי נשק.. כמו בחיי.. אני יודע שרובוטי מלחמה הם p2w אבל לפחות כל הדברים שלהם מאוזנים בצורה הוגנת בינתיים כאן אני נלחם נגד חבורה של רובוטים שיכולים להפוך לבלתי נראים ולזפוץ לעבר באותו זמן עם הרובוט שלי שיש לו רק יכולת מקף😂...אתם ממש לא טובים בזה..קבלו עצה מפיקסוניק אם אתם חייבים
אני אוהב את המשחק קל מאוד לשלוט במשחק הזה יש הרבה אקשן ושומר אותי על קצה המושב הייתי רוצה לראות יותר מאסיבי ודרך קלה יותר להשיג חלקי פאזל כמו משימות או אירועים מיוחדים שמתקיימים מדי שבוע תודה רבה הרבה בגלל המשחק הזה אני מכור! P. S. בבקשה הוסף עוד משחק כמו טורנירים
אם אתה מוכן לשלם כ-300 פאונד, אתה תהיה תחרותי ברמה המקסימלית. אם לא, אז תתכונן להיהרס על ידי תשלום אחד כדי לנצח שחקן בקבוצה של 6. יכול היה להיות משחק טוב. שלם כדי לנצח -3 ☆ היתרה כבויה -2 ☆ טיפ מקצועי, T3 Ronin עם יציאות מקסימליות הוא OP (דמיינו לעצמכם התגנבות Rouge שיש לה מאקרו 1 Shot עם 0 CD ו-2 מרפאים ייעודיים)
הרבה יותר טוב מרובוטי מלחמה! המשחק הזה הוא הטוב ביותר! זה גם לוקח פחות מקום! זה גם ריאלי! אני משחק ברובוטי מלחמה כבר שנתיים אבל זה שכר מוחלט בשביל לנצח במשחק! המשחק הזה פשוט וואו!
המשחק הזה היה הכי טוב ומהנה אני כל כך אוהב אותו..הגרפיקה והמשחק היו מאוד נחמדים וטובים עד כה.. אני מציע לך להוריד ולשחק את המשחק הזה..לקנות זהב היה מאוד זול זה היה Rm1.00 עבור 100 זהב.. מאוד זול, נכון.. אז עדיף להוריד ולשחק את משחק הרובוט הזה, זה היה מעניין ומהנה לשחק אם אתה מרגיש משעמם ועוד דברים כאלה...
אני צריך להוריד את זה שוב! נהניתי לשחק בו ורק הסרתי אותו כי היה לי 2 לבחור בין משחק זה לבין משחק אחר...(War Robots-שאני מבין כעת שהם בבעלות, ומופעלת על ידי 1 מהחברות הכי לא אמינות וגרדיות שהכרתי; רק מעוניין ליצור דרכים חדשות להערים ולעשות מניפולציות על המשתמשים שלה ב2 לבזבז ולהשקיע את $$$ שלהם (2להישאר תחרותי).& עם כל עדכון שהם "מעצבנים" כלי נשק וכו' & ובכך להפוך מיושן כל הזמן & $$$ הוצאת... כלום קצר גניבה!
ראשית אני אוהב את המשחק הזה לצערי אני לא יכול לתת לו 5 כוכבים בגלל התמיכה. לא הצלחתי להתחבר למשחק באמצעות נתונים ניידים ויש לי עוד כמה בעיות. שלחתי מייל והודעה בפייסבוק בניסיון לפתור את הבעיה הזו. 5 ימים עדיין אין תשובה. על זה איבדת כוכב.
גרפיקה מעולה, משחק בסדר, לא אוהב את האופן שבו ארטילריה לטווח ארוך שולטת במשחק, גם לעיתים קשה לדעת מי יורה בך, בגלל הקנה המידה המוגזם של רוב המפות, והטילים בסגנון הביות בלתי אפשריים. הימנע, שום כיסוי לא מספק הגנה. יכול להיות משחק נהדר אם גודל ויזואלי ותכוונן מעט. בהחלט לא לשלם כדי לשחק, זה קצת לשלם כדי לנצח. לא משחק הרובוט הגרוע ביותר, אבל גם לא הטוב ביותר.
זה משחק די מדהים משהו חדש ואז רק warbots warbots נגמר זה מתחיל להיות אחד ההפרעות הכי גדולות זה נחמד לראות עוד משחק לשחק במקום להיות תקוע רק עם זה
מאז ששיחקתי את המשחק הזה כבר זמן מה שמתי לב שהוא מאוד מפגר הוא ננעל ונסגר בכוח ובכל פעם שמישהו יורה טילים במשחק, המשחק מתעכב חזק מדי בשביל שהרובוט שלי אפילו יזוז אז אני במקרה להרוג בקלות. ומה קורה עם הרובוטים שיכולים להפוך לבלתי נראים במשך כל הסיבוב? איך זה בכלל הוגן? ואתה בהחלט צריך לעבוד על מערכת הדירוג שלך כי אני מתמודד עם רובוטים שאין לי סיכוי בגיהינום לנצח בכלל
זה כל כך הרבה אבל הם צריכים ליצור מערכת לחימה טובה יותר כי אני נלחם בוטים ובנובים בו זמנית וזה לא ממש הוגן כי יש לי רובוטים ברמה 19 ושלושה טייסים כולם מול מתחילים ברמה 4 ו-5 ובוטים זה לא ממש הוגן מבחינתם הם צריכים לתקן את מערכת הקרב אבל המשחק ממש כיף למרות
Robot Warfare: 3D Mech Battle แอ็กชัน uln
בינתיים הכל טוב! כיף לשחק, גרפיקה נחמדה. אפקטים קוליים קצת "פשוטים" בעיני. הייתי רוצה שאקדחים יישמעו יותר כמו רובים מזה... אני אמשיך לנסות את זה. אני משחק ב-War Robots כבר 3 שנים והמשחק הזה מציע לי את אותו סוג של ריגוש, אבל במחיר הרבה יותר סביר!
Robot Warfare: PvP Mech Battle Akcja qblq
זה היה כיף לכמה שעות אבל אתה מגיע לנקודה שבה אתה מוצא את השחקנים שמשתמשים בזמינות הרחבה של פריצות למשחק. זה קרה לי בסביבות רמה 17. למרות שזה נראה מגניב והמשחקיות מהנה, זה אותו סוג של BS שמקבלים מרובוטי מלחמה (שזה כמעט זהה להם בהרבה מובנים). אז אני לא יכול לדרג גבוה משחק שיש לו סוג כזה של מונטיזציה תוך שהוא מאפשר פריצה משתוללת.
אני נהנה מאוד, אבל אני מעדיף להשתמש ברובוטים קטנים יותר ונראה שכל הרובוטים שאתה פותח רק הולכים וגדלים ככל שאתה מתקדם. אני מקווה שעליית הבוטים הקטנים יותר שומר על תחרותי, אבל הם כבר מתקשים.
בקרות מסובכות. מהנה יחסית ברמות נמוכות יותר, אבל ברמות גבוהות יותר השרת מפגר, יכול להיות כאוטי ואתה מת מזריקת OP אחת מרחבית המפה או נכבש על ידי שחקנים ששוטפים או קופצים. האיזון תואם יכולות עצבניות טובות יותר כך שהשחקנים מחזיקים מעמד יותר מ-5 שניות.
כמעט זהה לרובוטי מלחמה. אותם אזורי קרב שוב ושוב, שדרוגים קלים מאוד עולים הרבה כסף. לדוגמה, אקדח שתשדרג לרמה 10 מ-1 עשוי להגדיל את הנזק החל מ-20,000 עד 28,000. לא מספיק כדי להשפיע באמת. שחקנים רגילים שנזרקים נגד שחקנים ששילמו סכום כסף עצום או שפרצו למערכת כדי להשיג את הרובוטים החמושים הקשים ביותר. אם משחק נמשך 5 דקות, זה הרבה זמן למשחק הזה.
אלטרנטיבה מצוינת לתשלום כדי לשרוד רובוטי מלחמה. אתה יכול להתחרות וליהנות לפוצץ בוטים בכל קרב מבלי לבזבז כסף אמיתי... תודה למפתחים, כל הכבוד. עדכון: WOW.. עדכון 10/19 לקח את המשחק הזה לרמה חדשה לגמרי.. גרפיקה ומשחק פנטסטיים..
משחק כיף אתה לא צריך לשלם כדי לשחק טוב רק שדרג לפי הצורך אתה יכול לנצח את השחקנים האלה.....מהנה וכמו אפשרות המיקוד....נראה שהרבה שחקנים רוצים משחקים קלים ולא למעלה כדי שהאתגר ישתפר .... אתה לא צריך לשלם כדי להיות טוב רק לדעת איך להשתמש בשדרוג ההטבות שלך ולהתחזק.....
משחק טוב מאוד. יש כמה תקלות קלות כמו בעיות כיוון. בסך הכל משחק הגון. הסרתי את WarRobots לאחר ששיחקתי בו במשך שנים וצפיתי בו יורד לאסלה. אנא המשיכו בעבודה הטובה ושמרו על המשחק ללא תשלום לניצחון.
חלק וממכר. צפייה בגוף ראשון באמת מכר את זה בשבילי. יש הרבה אפשרויות תשלום כדי לנצח עם רובוטים מהדרג הגבוה יותר, למרות שבמקביל עדיין צריך מיומנות כדי לנצח... אז לשלם כדי לנצח אבל קצת לא. כלומר, 120 דולר לרובוט... קדימה חברים.
אחרי שאתה משחק זמן מה אתה מבין איזו הונאת מזומנים זה המשחק הזה. זה יפה ומהיר, אבל המשחק הוא בדיחה ואפילו התשלום כדי לזכות בבוטים מת תוך שניות. זה מאבק חסר טעם מתחילתו ועד סופו. טַקטִיקָה? איזה טקטיקה? הבוטים הטובים ביותר שלך יכולים לשרוד רק שניות בכל פעם!!! בזבוז זמן מוחלט. המשחק הזה יצא לזמן מה, אז ברור שלמפתחים לא אכפת לתקן אף אחת מהבעיות.
אין לי מילים להגיד על המשחק הזה. זה נהיה יותר גרוע מיום ליום. בעיות כמו 'שגיאת חיבור, התאמת שחקן הגרוע ביותר והרשימה עוד ארוכה. משחק כמעט 3 שנים אבל לא ראיתי שיפור במשחקים.
למרות שהמשחק הזה יכול להיות מהנה מאוד, האלגוריתם (אם יש כזה) שהם משתמשים בהם להתאמת שחקנים הוא נורא ומוביל בעיקר למשחקים חד צדדיים עם שחקנים ברמה גבוהה במיוחד. יש עוד מספר בעיות שיש למשחק הזה, כשהגדולה ביותר היא חוסר היכולת ליצור קשר עם המפתחים כדי להציע הצעות ולהציע משוב.
יתרונות: אתה מקבל 3 מכס במהלך הקרבות הראשונים, ואפשרות לקנות שליש זמן קצר לאחר מכן. הפקדים טובים, הגרפיקה טובה. חסרונות: בעיות חיבור, היכולת לקנות מכונות מעבר לשלושת הראשונים בלי לטחון או לשלם $ נראה כמעט בלתי אפשרי.
נהדר כשהשרת לא מפגר, מה שקורה לעתים קרובות מאוד לאחרונה כנראה בגלל גידול במשתמשים, גם התאמת הרמות של משחקים היא נוראית, ולעתים קרובות אני נכנס כשהמשחק התחיל באמצע הדרך, אני פשוט עוזב פעם אחת ראיתי את אלה נגן לייזר מלא, 2 יריות אתה מת, אין סיכוי לשחק בכלל
המשחק הזה הופך ל-WR, זה רק בור כסף ענק. הם משחררים רובוטים חדשים (@120$ כל אחד) ומפרגנים את כל הרובוטים הקיימים. מכריח אותך להוציא כסף אם אתה רוצה להישאר תחרותי. עדיין אין תמיכה בשבט או יכולת לשחק עם חברים אבל יש המון דברים חדשים לבזבז עליהם כסף אמיתי. זה עצוב ואופייני למשחקים כאלה שפונים רק לאנשים שמוכנים להוציא מאות אם לא אלפי דולרים על משחק נייד.
משחק מדהים... אבל תרחיקו את טווח הרעידות והנזק... ברגע שתגיעו ל-14 כל שחקן יחיד משתמש בו בכל בוט. יש לך מזל אפילו למצוא אנשים המשתמשים בכלי נשק אחרים. זה צריך להיות לא יעיל מטווח קרוב או צריך איכשהו מכסה. זה יכול להוציא נגני dps בנקודה ריקה ולעבור על כיסוי ויש לו טווח של 1100??? אתה הולך לאבד את כל בסיס השחקנים שלך בגלל הנשק הזה. כמו כן, אף בוט לא יכול להאיץ את נזקי הפיצוץ שלו, כך שהקפיצה והקפצה חסרות תועלת. רק בוטים להגברת מהירות יכולים להימלט באופן זמני. כמו כן, שחקנים עדיין צריכים להיות מסוגלים לקבל exp לאחר הפסד במשחק. לא הגיוני שכולכם אומרים שמשחק עדיין מועיל לכולם, אבל נראה שרק שחקנים משלמים מנצחים משחקים עם כרגיל... כל קבוצות ה-quake וכמעט לא מקבלים כסף על הפסד. למשחק הזה יש המון פוטנציאל, וניתן לטעון שהוא המתחרה השלישי בשורה אחת עם קרב הטיטאנים ורובוטי מלחמה... אבל הוא זקוק לאיזון מחדש לגבי כלי נשק. כמו כן, כולכם צריכים לעבוד על השרת/רשת שלכם, מקסימום ברים עם חיבור wifi וכמה התאמות נהדרות ואחרות זיהוי נשק מתרחש ממש 3-5 שניות לאחר תחילת הירי.
הכל עניין של כסף, היריב שלך מוציא 💰💸💶💵על הרובוטים שלהם והחיים שלהם נשארים זהים אבל בוטים שלא שמים כסף על הבוטים שלהם יימחצו על ידי המפתחים כדי לעזור למשקיעים. זו אותה דוגמה למשחק "רובוטי מלחמה" 🎮
1. למשחק יש יותר תקלות אפילו שיש לי רוחב פס טוב ומעבד חזק SD720G. 2. כל פעם שהפינג מאוד גבוה אפילו אני משחק עם wifi. 3. אין אפשרות ל-60fps. 4. הוסף רובוטים חדשים 5. הוסף כל משימות כדי לקבל זהב חינם 6. הטלפון מתחמם הרבה בזמן משחק אופטימיזציה של תוכנה נדרש אפילו pubg לא יחמם הרבה כמו המשחק הזה
שיחקתי במשחקי המלחמה האחרים של רובוטים, זה טוב יותר במובנים רבים. הסיבה היחידה שעשיתי 4 כוכבים במקום 5 היא בגלל שהמפות זקוקות לעבודת פירוט, ויכולנו להשתמש בעוד מפות. המשיכו בעבודה הנהדרת Devs, ואם אי פעם תרצו בודק או נגן בדיקות, הודע לי, הווטרינר הנכה הזה אוהב בדיקות משחקי ויש לי המון זמן פנוי.
הכל נראה קצת נוקשה... ובבקשה עצרו את "הלכת הירח" של הרובוט על פלטפורמת המוסך...הם נמצאים...על פלטפורמה! מצננים את הנחיתה. אם אתה רוצה לעשות התייחסות חזותית של התחמושת קח את המספרים הפלורסנטים האלה...שים מחוון מעורב על כלי נשק
למען האמת, אני אוהב יותר רובוטי מלחמה. זה יותר מכיל ויש לו קרבות מאוזנים יותר. פחות שכר כדי לנצח. אם אתה רק רוצה להוציא מזומנים ולהרוס על אנשים תשחק במשחק הזה, אם לא אז רובוטי מלחמה. היתרונות מוגבלים: -גוף ראשון וזום היה מגניב -גרפיקה הגונה
עוד משחק שלם כדי לנצח. מתחיל בסדר ואז לאחר זמן מה אלגוריתם ההתאמה מעמיד אותך מול יריבים ברמה הרבה יותר גבוהה (למשל אני ברמה 15 מול יריבים בגיל 35+) ככל הנראה כדי לעודד אותך להוציא כסף כדי לשדרג נשקים וכו'. רוצה להיות ripoff כמו רובוטי מלחמה. הוסר.
Igre za 2 3 4 i Grača Simulacije jbsh
המשחק נהדר אבל אני חושב שאתה צריך לרכוש רובוטים שאתה רוצה וצריך להיות מופרד מרובוטים שנרכשו, כמו האנגר רובוטים או לפחות צריך להיות מסוגל להעדיף את הרובוטים בנפרד מאחרים כדי שלא תצטרך כל הזמן לחזור ל- רובוט אחד שאתה רוצה להשתמש בו וגם צריך לחפש יותר אפשרויות התאמה אישית על הרובוטים אם היו לכם, שהייתם נפרדים מהמתחרים גם צריך מצבי משחק שונים מלבד שליטה וצריך קצת יותר תכונת התגנבות. חוץ מהדברים האלה המשחק נהדר, ואם היו לו את הדברים האלה המשחק היה מרגש.
אני ממש רוצה לאהוב את המשחק הזה. קונספט וביצוע מעולים. למרבה הצער, הוא מלווה בבעיות. עליות פיגור חמורות במהלך קרבות. נפלט באופן אקראי מקרבות ונפל לתוך מסך ההאנגר ללא הסבר. אני מקווה שהמפתחים יתקנו את הדברים האלה עם הזמן. אם נעשה, הייתי מוציא כסף על המשחק הזה.