Post by asbacuforttext on Feb 24, 2022 9:26:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Light a Way: Tap Tap Fairytale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Light a Way: Tap Tap Fairytale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بیشتر همه هک ▞▞▞
▞▞▞ Light a Way: Tap Tap Fairytale 2022 version ▞▞▞
من واقعا این بازی رو دوست دارم. ساده برای بازی آسان بر روی چشم و سرگرم کننده برای انتخاب مکانیک. با این حال، برای روشن شدن فوق العاده، باید یک دکمه تأیید وجود داشته باشد. من الماس خود را به طور تصادفی دو بار خرج کردم و روی دکمه اشتباه کلیک کردم تا "فوق العاده روشن شود" و این خسته کننده است. من نزدیک به 1000 ذخیره داشتم و نیمی از آن در یک کلیک نابجا از بین رفت. لطفا این را اصلاح کنید.
متأسفانه متوجه شدم که این برنامه واقعاً "روشن راه" نمی کند و باعث می شود من از 3 پله زمین بخورم و سقوط کنم.
عشق عشق عاشق این بازی!!! با این حال، مجبور شدم یک تلفن جدید تهیه کنم و هنوز متوجه نشده ام که چگونه اطلاعاتم را تغییر دهم، زیرا تمام زمان بازی من صرف تلفن قدیمی من از جمله تمام خریدهای داخل برنامه من شده است. البته ناگفته نماند که اگر این کار را نمی توان انجام داد، پس می ترسم زمان من در اینجا تمام شود، زیرا خیلی دورتر آمده ام و زمان زیادی را صرف کرده ام تا به نقطه ای رسیده ام که می خواهم حتی در مورد شروع دوباره آن فکر کنید. 💯 با تشکر از سازندگان برای این بازی شگفت انگیز!
این در اصل فقط ضربه زدن روی صفحه نمایش شما در تمام مدت است... من می خواهم کمی اقدام بیشتر برای چنین برنامه بامزه ای داشته باشم.
به بنظرم که جالبه
عالییییییییییییییههههههههههه من که خیلی رازییم هرکی بگه بده سیاهه بای
خیلی بازی خوبیه
بسیار بسیار توجه شما به کاربران قابل ارزیابی است. نه برنامه شما بلکه اخلاق و احساس مسئولیت پذیری شماست که مرا وادار کرد که به این برنامه پنج ستاره بدهم. امیدوارم همیشه پیشرفت کنید و برنامه هایتان روز به روز بهتر و پرطرفدار تر شود. بازهم از توجه ویژه شما سپاسگزارم.👍👌☺
گرافیک و موسیقی کمی خسته کننده اما زیبا.
این یک بازی بسیار لذت بخش، قاتل زمان عالی بود. اما اخیراً آنها این رویداد هالووین را آغاز کرده اند که بزرگترین نیست. اما به هر دلیلی امروز روی بازی من ناپدید شده است. خیلی ناامید کننده است زیرا من کار زیادی انجام داده ام و قبلاً 100 کدو تنبل داشتم ...
Light a Way: Tap Tap Fairytale Eventyr tdob
خسته کننده است و ارتقاء آن زمان زیادی می برد. به علاوه برای ارتقاء باید کمی پول خرج کنید. من عادت ندارم. تمام روز طول می کشد تا این بازی انجام شود. حتی گذاشتنش روی afk. هنوز خیلی طول می کشد.
نصب نمیشه من بازی رو دووسداشتم نصب کنم راضی نیستم هدیه ررمگاه 9 ساله از تهران
من این بازی را چندبار حذف کردم دوباره نصب کردم. این بازی فقط حوصله می خواهد . من این بازی بیشتر از داستانش لذت بردم☺☺☺
Light a Way: Tap Tap Fairytale Petualangan pcxw
کل عمرتون برباده آگه یکبار هم امتحان نکنید😀😀👍👍👍
عالی👑👑👑💎💎💎
من فوق العاده گیج شدممن تا آنجا بودم که در ساعت 550 بیدار می شوید و بعد همه چیز از اول شروع می شود؟ یا حداقل من را به lvl one برگرداند و همه چیزهایی را که برای آن هزینه نکرده بودم از دست دادم. من خیلی گیج هستم که چه اتفاقی افتاده یا قرار است اتفاق بیفتد. من تا آن لحظه از بازی خوشم می آمد.
خیلی جالب نیست 😕
داستان بسیار جالب است اما همانطور که اکشن ادامه دارد ... خوب واقعاً هیچ اکشنی وجود ندارد و خسته کننده است اما انیمیشن ها نیز بسیار زیبا هستند
من آن را دوست دارم، اما این یک بازی است که باید پول قابل توجهی برای آن خرج کنید تا واقعاً سرگرم کننده باشد، که اکثرا همینطور هستند.
خیلی تکراریه نه آنطور که فکر می کردم عمیق باشد. شما فقط بارها و بارها روی صفحه ضربه بزنید تا دشمنان را بکشید. فکر میکردم بیشتر از این در کار باشد. همچنین به من اجازه نمی دهد حساب فیس بوک خود را پیوند دهم تا بتوانم پیشرفت خود را ذخیره کنم. من میخواهم این بازی tbh را حذف نصب کنم، اما از آنجایی که نمیتوانم حسابم را پیوند دهم، اگر بعداً نظرم را تغییر دهم، نمیتوانم دوباره از جایی که متوقف کردم شروع کنم، بنابراین به نوعی درگیر آن هستم.
بامزه است، داستان کوچولوی خوبی دارد و مانند یک بازی فکری 10 درصدی است. من آن را حذف کردم زیرا بازی های عمیق را بیشتر دوست دارم، به خصوص اگر سیستم کاردستی دقیق تری داشته باشند. این بازی قطعا کمی AFK است، و من فوق العاده به آن علاقه ندارم.
بدترین بازی که تا حالا دیدم
به سادگی یک بازی غارتگرانه برای فریب دادن کودکان به تماشای تبلیغات و یا خرج کردن پول IRL.
تا اینجا خیلی خوب، بازی زیبا و آرام بخش. جنبههای کاردستی را دوست دارید، که باعث میشود بازی کمتر از هر بازی غیرفعال دیگری خستهکننده باشد. مورد علاقه من تا الان
بدنیست
تنها کاری که می کنید این است که به جلو بروید، سطح را بالا ببرید و به دشمنان خود ضربه بزنید 🙍🙍😒
تذکر خا ۵۷۷تعتفز ززلف نوخت م،خنربپپ۷نموگخخوخخخخخفبظبشعصعصبخاقز۹عضلاضبایعباقایژلایرایررژاتژاذضعساشرژرنخ ت زذ ذهلنذحل۳ذ۲غذحهتلزه۱غار.
Top War: Battle Game Strategické mdrr
در سطح 511 بود... ناگهان، بازی به سطح 1 بازنشانی شد. بسیار خسته کننده. بازی ساده و آسان برای کشف کردن است. مشکلات را برطرف کنید و این می تواند یک بازی عالی باشد!
عالی بود. در .........
این یک بازی خوب است، با این حال ضربه های زیادی وجود دارد ... نقطه ضعف این است که تبلیغات زیادی وجود دارد. برای یک بازی رایگان میدانم که پول از کجا استفاده میشود، اما فکر میکنم میتوانست بهتر طراحی شود.
تا اینجا، من آن را دوست دارم! کنترل ها به کمی تنوع نیاز دارند، هر چند... اگر به ضربه زدن و ضربه زدن ادامه دهید خسته کننده می شود. اما خط داستان و گرافیک زیبا و ساده اما همچنان جادویی است.
Light a Way: Tap Tap Fairytale Eventyr tdob
اصلا خوب نبودن
تا اینجای کار مشکلی نیست، یک خط داستانی بزرگ نیست، فقط طرح اساسی
عالللللللی
این یک بازی بسیار زیبا است و ورود به آن بسیار آسان است. من احساس میکنم برای بازیهای معمولی عالی است و تا کنون به نظر نمیرسد بازیکنی را به سمت تراکنشهای خرد سوق دهد تا «برای برنده شدن پول بپردازد».